Anul acesta are cine să te ajute la alegerea cadourilor!

dec. 15th, 2015 | By | Category: Postcard

În perioada 14 – 31 decembrie 2015, prietenii sărbătorilor de iarnă ți-au pregătit 40% reducere pentru toate cărțile Editurii Herald. În plus, dacă alegi mai mult de două titluri, primești în dar o carte pe care ei o vor alege special pentru tine.

Elful năzdrăvan, cu puterea lui magică, îți va deschide ferestre către noi lumi, în timp ce Pinguinul gânditor îți va arata calea către tine însuți. Renul curios a revenit din călătoriile sale cu multe sugestii călăuzitoare, iar Ursul singuratic va deveni ghidul tău de încredere, dezvăluindu-ți cele mai vindecătoare titluri.  Bufnița înțeleaptă va folosi capacitatea de a vedea în întuneric pentru a scoate la lumină doar acele titluri care inspiră claritate.

Cadoul descoperirii este singurul cadoul pe care îl poți da cu adevărat mai departe!

Număr de vizualizări :961


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro