TIMPROPHONIES 2015 – spectacol de teatru de improvizaţie în limba franceză

nov. 23rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 25 noiembrie, ora 18.00, la Institutul Francez Timişoara (bd. C. D. Loga nr. 46), Lectoratul Francez din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Asociația Hexagone (Asociația studenților francofoni) invită publicul francofon din Timișoara la  TIMPROPHONIES 2015, un spectacol de teatru de improvizaţie în limba franceză, rezultat în urma a trei zile de stagiu (coordonat de formatori din Franța).

Amestecând duelul verbal cu improvizaţia teatrală, studenţii de la mai multe universităţi din România (prezenți săptămâna aceasta la Timișoara) vă vor prezenta un moment original şi amuzant!

Universităţi participante: Universitatea din Bucureşti, UTCB, Universitatea din Cluj-Napoca, Universitatea din Sibiu, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea din Iaşi, Universitatea din Craiova şi Universitatea de Vest din Timişoara.

Acest stagiu are ca scop pregătirea Festivalului Internațional Francofon de Improvizație și Teatru Universitar din Timișoara (FIFITUT) care va avea loc în luna aprilie 2016.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile

Număr de vizualizări :653


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro