Spectacolul ”Iulie și August”, la Teatrul Arte dell’ Anima

nov. 27th, 2015 | By | Category: Eveniment

Duminică, 6 decembrie 2015, ora 20:00, la Teatrul Arte dell’ Anima (Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București), va avea loc spectacolul ”Iulie și August”, după ,,Norway.today”, de Igor Bauersima.

Distribuție: Raluca Ghervan, Alex Zob

Traducere: Victor Scoradet

Scenografie: Vladimir Turturica

Regie: Marius Gîlea

Sinopsis:

Câți dintre noi se simt bine în pielea lor, în viața lor, în familiile lor?

Câți dintre noi sunt pregătiți pentru o schimbare radicală?

Câți dintre noi au curajul să facă o astfel de schimbare?

Doi tineri își dau întâlnire pe net ca să… zboare!

O poveste despre viață, înțelegere, comunicare…. o poveste plină de umor și sensibilitate.

Iulie și August este un spectacol în care se tratează câteva dintre problemele tinerei generații. După un caz real, acțiunea se desfășoară în două spații diferite, într-un club de genul chat room și pe o stâncă în Norvegia. E un spectaol vizual în care se folosesc umbrele, în care imaginile frumoase nu lipsesc. Umor mult și de bună calitate. Cam acestea sunt ingredientele cu care vă așteptăm.

Număr de vizualizări :1229


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro