Scriitorul George Arion, la ”Noir sur la ville”

nov. 12th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

În zilele de 13, 14 și 15 noiembrie 2015, scriitorul George Arion va fi prezent în Franța, în orașul Lamballe, unde va participa la un salon dedicat literaturii politiste – “Noir sur la ville”.

Sunt invitați peste 40 de autori francezi, precum și trei scriitori din alte țări europene (Anglia, Polonia, România).  Sunt prevăzute întâlniri cu cititorii, dezbateri, ședințe de autografe, vor fi vernisate expoziții  și se vor viziona filme inspirate de romanele mystery&thriller.

Număr de vizualizări :872


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro