Recviemul de Mozart- Concert Caritabil pentru victimele din Colectiv

nov. 16th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi , 26 noiembrie 2015, ora 19.00, la Universitatea Națională de Muzică, Sala de Operă (parter), Universitatea Națională de Muzică București și Fundația Calea Victoriei organizează un concert caritabil pentru victimele incendiului din Club Colectiv: „Recviemul de Mozart”.

Recviemul în re minor, ultima compoziție a lui Wolfgang Amadeus Mozart, va fi dirijat de Tiberiu Soare și interpretat de Symphactory Orchestra. Soliștii acestui concert sunt Andreea Novac (soprană), Maria Jinga (mezzosoprană), Liviu Indricău (tenor) și Cătălin Toropoc (bariton). Cele patru voci vor fi acompaniate de Corul de Cameră Accoustic, dirijat de Daniel Jinga.

Acest eveniment este cu intrare liberă, iar participarea se face pe bază de înscriere la contact@victoriei.ro.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către Fundația Estuar, care a deschis o campanie mai amplă de strângere de fonduri pentru victimele din Colectiv.

Mai multe informații la www.victoriei.ro.

Facebook event: www.facebook.com/events/1521016231542594/

***

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.


Număr de vizualizări :1058


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro