Gaudeamus 2015: Caravana EUB participă în Consorţiul Universitaria

nov. 17th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 18-22 noiembrie 2015, zilnic între orele 10:00 şi 20:00, ediţia XXII a Târgului International GAUDEAMUS – Carte de învăţătură va fi găzduită, ca de obicei, de Pavilionul Central Romexpo, Bucureşti. Caravana EUB îşi are locul la parter, stand 23, în cadrul Consorţiului Universitaria, care cuprinde 4 expozanţi: Editura Universităţii din Bucureşti, Editura Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi, Presa Universitară Clujeană, Editura Universităţii de Vest din Timişoara.

Împătimiţii de carte ştiinţifică şi culturală vor găsi fără îndoială, într-o astfel de mini-librărie, cel puţin o carte pe potriva aspiraţiilor.

Număr de vizualizări :846


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro