Expoziția (EROS)ION de Ioana Sisea, la Galeria Galateca

nov. 11th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 12 noiembrie 2015, ora 19:00,  Galeria Galateca vă aşteaptă cu o nouă expoziţie semnată Ioana Maria Sisea, (EROS)ION, ce prezintă o serie de secvenţe din procesul de continuă degradare la care este supusă materia. Obiectele alese pentru această reprezentare sunt inimi de porţelan, inimi care păstrează urmele întâmplărilor trecute. Ioana Sisea secționează, pictează, sparge şi deformează aceste piese ceramice urmând un traseu invers, de la efect la cauză. Expoziția poate fi vizitată în perioada 12-28 noiembrie 2015. Curator: Alina Bucur. AgențiadeCarte.ro este partener media.

“Instalația (EROS)ION prezintă doua feluri de inimi de porțelan. Inima ca obiect marcat și inima ca parte dintr-un sistem viu.
Spartă, secționată, colorată sau incompletă, inima este tratată ca o “cutie neagra” a unui organism. Suprafața materialului devine o bandă pe care se inregristrează fluxul de emoții și trăiri.
Instalațiile cu materiale organice reprezintă secvențe ale acestui proces, de la viu – plante/pământ – la miere – când se sintetizează toată experiența intr-un elixir, terminând cu ultimele două etape atunci când sistemul se mănâncă pe sine, se descompune ca în final să rămână doar cenușă.” – Ioana Sisea

www.ioanasisea.com

www.galateca.ro

Facebook event: www.facebook.com/events/1553266288267660/

Număr de vizualizări :1076


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro