Expoziția George Anghelescu- ”Dulce et Decorum”

nov. 24th, 2015 | By | Category: Eveniment

Marţi, 24 noiembrie 2015, de la ora 19:00, la Cărtureşti Carusel, va avea loc evenimentul de lansare a catalogului de artă George Anghelescu ”Dulce et Decorum”.

Albumul, publicat de Editura Vellant, reprezintă o selecţie subiectivă de lucrări realizate de George Anghelescu în primii ani de activitate, după terminarea facultăţii.

Bucureştean, Anghelescu este reprezentativ pentru noul val de pictură „realist-capitalistă“ a momentului, unul dintre artiştii care aduce consistenţă şi personalitate acestui mediu de exprimare vizuală.

Albumul este o reflecţie poetică, personală, asupra formării, afirmării şi evoluţiei unui pictor tânăr, contemporan. Reuneşte texte semnate de Valentina Iancu şi Dan Popescu, precum şi un interviu al Andreei Cazan (The Re:Art) cu artistul.

Lansarea va avea loc în cadrul expoziției personale a lui George Anghelescu, „Efecte Colaterale“ – expoziție organizată de Aiurart și H’art Gallery, curator: Silviu Pădurariu, Unrest/Bucharest.

Număr de vizualizări :741


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro