Cea mai așteptată lucrare destinată cadrelor didactice: ”Manualul Directorului de Școală”

nov. 25th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

În Colecția Ghidul profesorului a Editurii Paralela 45 a apărut volumul ”Manualul Directorului de Școală”, semnat de Mihaela-Alexandra GHERGHE; Dan ZAHARIA.

O lucrare completă care tratează pe larg chestiuni legate de managementul unităților de învățămaât ÎN CONFORMITATE CU LEGISLAȚIA ȘCOLARĂ ACTUALĂ !

Cartea cuprinde numeroase modele de acte administrative extrem de utile oricărui director de școală sau aspirant la această funcție (convocatoare, referate, decizii, procese-verbale, fișe, rapoarte ale diferitelor comisii, plan de evacuare a persoanelor și bunurilor, plan de intervenție etc.)

www.edituraparalela45.ro

Număr de vizualizări :1058


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro