Alexandru Mironov, Dan Doboș și Oliviu Crâznic, la lansările de carte Crux Publishing – Gaudeamus 2015

nov. 20th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, începând cu ora 14.30, Editura Crux Publishing vă invită la lansarea noilor volume din colecția SF/F și Literatură postmodernă, în pavilionul 3.20, standul numărul 108. Printre invitații de seamă ce vor lua cuvântul în cadrul evenimentelor se numără scriitorul și omul de cultură Alexandru Mironov, scriitorul și criticul literar Oliviu Crâznic, scriitorul Dan Doboș și poetul și criticul literar Petrișor Militaru.

Lansările de carte Crux Publishing se vor desfășura după cum urmează:

Colecția Science-Fiction și Fantasy (14.30 – 16.00)

Volum Metamorfoze

Autori străini

Invitat special: scriitorul și criticul literar Oliviu Crâznic

Metamorfoze cuprinde texte puțin cunoscute publicului larg, semnate de clasici ai fantasticului, într-un recital literar cum numai Robert E. Howard, H. P. Lovecraft, Guy de Maupassant, Rudyard Kipling sau Sir Arthur Conan Doyle puteau să scrie.

Volum Delirul încapsulat

Autor: Florin Pîtea

Invitat special: scriitorul și omul de cultură Alexandru Mironov

Delirul încapsulat, primul volum al seriei Cartea cu scoarțe de argint, ferecate, ne invită să ne alăturăm unor personaje memorabile, iar împreună cu ele să luăm parte la o aventură steampunk pe cât de palpitantă, pe atât de amuzantă, în adevăratul stil Terry Pratchett.

Volum În sângele tatălui

Autor: Ciprian Mitoceanu

Invitat special: scriitorul și criticul literar Oliviu Crâznic

În sângele tatălui, primul volum din seria Predestinare genetică, este un roman science-fiction de excepție, o distopie întunecată și un thriller pasionant ce explorează teme de actualitate ca violența extremă, aberațiile legislative sau moartea justiției încălcarea – o lectură obligatorie pentru toți cei preocupați de viitorul lumii în care trăim.

Colecția Literatură postmodernă (16.00 – 16.45)

Volum Theoria

Autor: Ștefan Bolea

Invitat special: poetul și criticul literar Petrișor Militaru

Volumul de eseuri filosofice Theoria se adresează atât celor familiarizați cu teoriile și conceptele filosofice, dar mai ales celor care vor să descopere un mod original de a se raporta la muzica, cinematografia, literatura, politica și societatea contemporană.

Volum Pangeea, toamna

Autor : Răzvan T. Coloja

Invitat special: Editor-șef Crux Publishing Andreea Sterea

Pangeea, toamna, semnată de cunoscutul autor de ficțiune transgresivă Răzvan T. Coloja (laureat al Premiului Special al Juriului pentru Proză în cadrul Concursului Național de Creație Literară “Vasile Voiculescu” 2015 pentru romanul Soldați ai terebentinei – Ed. Crux Publishing) este un roman de un lirism tulburător, senzorial, profund psihologic, ce demonstrează încă o dată că Răzvan T. Coloja este unul dintre cei mai importanți autori români contemporani.

Pentru mai multe informații despre aceste volume, dar și despre celelalte publicații ale editurii, vă invităm pe site-ul Crux Publishing.


Număr de vizualizări :1325


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro