„Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis”, la Cluj- Napoca

nov. 18th, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 19-22 noiembrie 2015, sub acoperișul Bastionului Croitorilor din Cluj-Napoca, evenimentul ”Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis” vă provoacă să participați la patru zile intense de discuții, lecții și expunere cu vânzare, în contextul meșteșugului și a interesului pentru tradiție și comunitate.

Vor participa manageri de afaceri sociale, artiști, designeri, meșteșugari  și specialiști în marketing cu scopul de a ne îmbogăți cunoștințele în materie de promovare a produselor tradiționale și artizanale.

O figură publică rareori are nevoie de prezentare. Cu toate acestea, Adela Pârvu ne oferă ocazia să o cunoaștem și în alte culori decât cele obișnuite. Membru al echipei emisiunii Visuri la cheie, Adela ne va fi alături vineri, 20 noiembrie pentru a susține responsabilitatea socială și pentru a ne povesti cum ne putem promova produsele prin intermediul unui articol bine scris.

Pentru copiii puși pe șotii și dornici de aventură, am pregătit sesiuni de povești cu ajutorul librăriei Bookstory din Cluj-Napoca. Rodica Tulbure și Sandu Barbu vor rosti formule magice sâmbătă, în intervalul orar 15:00-16:00. Duminică va fi porție dublă de povești, de la ora 12:00 și de la ora 15:00, ornată cu ciocolată caldă și turtă dulce.

În zilele de 21 și 22 noiembrie 2015, sunteți așteptați să vă faceți rezerva de energie și cadouri în cadrul expoziției cu vânzare de sezon.  Evenimentul este cu intrare liberă, în intervalul orar 10:00-18:00.

Pentru mai mult detalii, puteți accesa pagina evenimentului:  www.facebook.com/events/1506354739662476/

Textilia este o Structură de Economie Socială care-și desfășoară activitatea în localitatea Sic din Cluj-Napoca Proiectul “Punți comunitare” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Număr de vizualizări :703


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro