Vernisaj INTRO (Version), la Atelier 030202

oct. 10th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 16 octombrie 2015, ora 19.00,  la ATELIER 030202 (Sala Nouă TC), str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti, va avea loc vernisajul expoziției INTRO (Version). Expun: Malvina Carola Liuba, Noemi Fabian, Andreea Medar, Irina Panţiriu, Andrei Părăușanu, Alexandra Ungureanu (studenţi din anul II master și absolvenţi ai specializării Pictură din cadrul Facultății de Arte și Design din Timișoara). AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 16 octombrie – 10 noiembrie 2015.

Curator: Liliana Mercioiu Popa

Cuvânt de deschidere: Prof. Univ. Dr. Cristian-Robert Velescu

Coordonator Atelier 030202: Mihai Zgondoiu

„Situarea într-un moment de tranziţie existenţială, minată inevitabil și de persistenţa celei sociale, face ca deplasarea perspectivelor spre sine și propria amplasare în lume să devină esenţială pentru potenţialii artişti emergenţi cuprinşi în această expoziţie.

Disecarea de sine ca o nevoie obsedantă de găsire a unor răspunsuri ce le pare că se găsesc aici (în natura umană), îi lasă purtaţi de modalităţi de expresie vizuală ce emană ingeniozitate, sinceritate și ambiguitate, caracteristici absolut necesare cu privire la procesul dezvoltării, potrivit căruia, apariția noilor calități este neapărat spontană și imprevizibilă.

Plonjând curajos într-un background autoreferenţial, ca o treaptă esenţială a cunoaşterii, ce se impune a fi parcursă, aceştia dobândesc astfel o inedită și mobilă amplasare în cel social, care devine însă un cadru cu limite imprecise, ce nu se opresc aici, oferindu-ne o viziune extinsă asupra lumii, cu care propriul corp si amplasarea lui pe anumite coordonate, construieşte o unitate deschisă.” (Lect. Univ. Dr. Liliana Mercioiu Popa)

www.atelier030202.rowww.atelier030202.blogspot.ro

facebook event: www.facebook.com/events/1638618606408700/

Organizator: ATELIER 030202

Parteneri: Teatrul de Comedie, Asociaţia Euro CulturArt, FADT

Sponsor: Murfatlar România SA

Parteneri mediaAgentiadecarte.ro, Radio România Cultural, Senso TV, TV City, Cultura, ArtClue, Revista ARTA Modernism.ro

Număr de vizualizări :958


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro