Toni Grecu, librar pentru o zi

oct. 12th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 14 octombrie 2015, de la ora 19.00, la Librăria Bizantină, Toni Grecu își schimbă pentru o zi meseria și devine librar.

Ne-am obișnuit să îl vedem la televizor sau pe scenă, unde ne descrețește frunțile, dar și l-a închipuit cineva în librărie, recomandând cărți? Nu o să fim doar serioși, dar nu ne vom ține nici numai de glume, ci ne apucăm de răsfoit împreună cărți, să povestim despre viață și ce-am mai citit. Nu e pregătită nicio regie, așa că ne așteptăm la surprize. Putem să ne întindem cu vorba până târziu, să discutăm despre lecturi sau să ne pierdem printre amintiri despre tinerețe ori filosofie.

Campania „Librar pentru o zi” a debutat în 2014 și a reunit nume grele ale sferei cultural românești, într-un efort de a reînvia dragostea oamenilor pentru cărțile tipărite, care au pierdut tot mai mult din popularitate în iureșului revoluției digitale. Până acum, 21 de personalitățile au acceptat provocarea de a fi librari pentru o zi, printre care: Andi Moisescu, Eugenia Vodă, Andrei Pleșu, Olivia Steer, Pr. Constantin Coman, Dan C. Mihăilescu, Cătălin Ștefănescu, Ioan Gyuri Pascu, Horia-Roman Patapievici, Grigore Leșe, Ana Barton, Laura Câlțea, Marina Constantinescu, Aurora Liiceanu, Maia Morgenstern, Chris Simion, Teodor Baconschi, Pavel Bartoș, Marius Tucă, Monica Macovei și Ana Blandiana.

Organizator: Librăria Bizantină | Str. Bibescu Vodă 20, sector 4, București (lângă Piața Unirii) | www.librariabizantina.ro

Grafică: Laurențiu Midvichi

Număr de vizualizări :553


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro