Etapa propunerilor în cadrul Campaniei OAMENII TIMPULUI s-a finalizat

oct. 2nd, 2015 | By | Category: Postcard

Asociația Revistei TIMPUL anunță finalul perioadei în care se puteau face propuneri în cadrul Campaniei OAMENII TIMPULUI. În perioada 1 august – 1 octombrie 2015, pe platforma www.oameniitimpului.ro au fost trimise un total de aproape 800 de propuneri.

După conferințele de presă desfășurate în toate cele 6 reședințe de județ ale Regiunii de Nord-Est, precum și în orașele Chișinău și Cernăuți, comunitățile locale s-au mobilizat și s-au implicat în această Competiție a Excelenței, propunând un total de aproape 800 de personalități de excepție. Este, și aceasta, o dovadă a faptului că proiectul pe care l-am propus, acela de identificare, recunoaștere și promovare a celor a căror existență axiologică e raportată la timpul nostru, reprezintă o foarte bună ocazie pentru constituirea unei comunități de prestigiu, aceea a Oamenilor Timpului. Ne bucurăm de susținerea autorităților locale, de aceea a partenerilor instituționali și de cea a instituțiilor media, motiv pentru care le adresăm mulțumirile noastre. Prin urmare, mergem mai departe, către etapa în care vom trimite membrilor Juriului Național dosarele de candidatură ale personalităților și instituțiilor propuse spre a fi nominalizate. Competiția continuă, în același spirit al excelenței și pe aceeași direcție a reverenței pe care fiecare comunitate este datoare să o facă față de personalitățile sale de excepție”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei TIMPUL.

Până pe 15 octombrie 2015, reprezentanții Asociației Revistei TIMPUL, alături de mass-media din fiecare zonă inclusă în Campanie, vor întocmi dosarele de candidatură. La final, membrii Juriului Național vor alege nominalizații pentru fiecare zonă. În perioada 15 octombrie – 1 decembrie 2015, va avea loc votarea celor nominalizați, proces care se va realiza pe siteul www.oameniitimpului.ro.

Număr de vizualizări :796


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro