Apucă reducerile de Halloween!

oct. 30th, 2015 | By | Category: Postcard

Intră pe site-ul Adenium, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2015, comandă-ți cărțile preferate și primești o reducere de 50% din valoarea comenzii.

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2015, Adenium te invită să profiți de oferta specială de Halloween: 50% reducere pentru orice comandă realizată pe site-ul editurii.

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să îți creezi un cont și apoi să pui în coșul virtual cărțile care te interesează. Alege modalitatea de livrare (prin curier sau prin Poșta Română) și finalizează comanda.

Profită de oferta Adenium și comandă-ți cărțile dorite!

Număr de vizualizări :818


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro