Victoria Duțu expune la Berlin

sept. 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 5-30 septembrie 2015, Victoria Duțu expune, la Galeria Marzia Frozen din Berlin, alături de artiștii: Claudette ALLOSIO, Franca ANTONELLO, Roseline AL OUMAMI, Daniel CONVENANT, Annique DELPHINE, Berit BJØRSETH, Claudia GEIL, Ralf A. NEUMÜLLER, Cristopher PIRKER, Javier RAMIREX (www.marziafrozen.com/).

Victoria Duțu a expus anul acesta la Londra, Oxford și New York și a devenit membru în Poetry Society of American din New York. Puteți vizita Expoziția de artă ”Peisaje” aici:

victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com/3-peisaje

Victoria Duţu este absolventă a Facultăţilor de matematică, 1995 şi filosofie1999, Universitatea “Al. Ioan Cuza” Iaşi. Este profesor de matematică titular, la Liceul Teoretic “Traian” Bucureşti. A câştigat premii de poezie şi a făcut expoziţii de pictură în ţară şi străinătate. În matematică e pasionată de spaţiile infinit dimensionale. A expus în Elveţia, Polonia, Italia, Franţa, Austria, Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii şi România.

Membru în Poetry Society of American din New York. Ambasadoare a Păcii, în cadrul Organizaţiei Internaţionale „The Universal Circle of the Ambassadors of Peace” din 8 ianuarie 2011. *Membră de onoare a Casei de Cultură Naji Naaman –Liban şi a mai multor societăţi de poezie din străinătate.

A expus la New York Artexpo Pier 94, unul din cele mai mari târguri de artă din lume, alături de Agenţia internaţională de arte Basak Malone, 2015, la „Oxford International Art Fair 2015, la Casino Velden Austria, 2014, la Brick Lane Gallery – Londra, Viena, AUSTRIA la “Time” Gallery, 2014, Chouzy-sur-Cisse, centrul Franţei, la musée “Matra” şi la Biblioteca “Jacques-Thyraud” 2014, A expus la Sanremo, Italia, în timpul Festivalului, la Galeria „La Bonbonnire” 2013, Polonia şi Elveţia 2007.

Număr de vizualizări :1240


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro