„Trecut-au anii”, ediţia a IX-a

sept. 18th, 2015 | By | Category: Eveniment

Luni, 21 septembrie 2015, ora 18:30, Muzeul Municipiului Bucureşti vă invită la vernisajul expoziţiei „Trecut-au anii”, ediţia a IX-a. Expoziția va fi amplasată pe gardul Palatului Suţu.

Cu toţii avem acasă un album de fotografii cu noi şi cu cei dragi. Din când în când îl răsfoim şi ne aducem aminte cu nostalgie de anumite momente din viaţa noastră.

“Trecut-au anii…” expoziţie „atunci şi acum”, în care vom descoperi atmosfera anilor `60 – `80 comparată cu cea din zilele noastre.
Interesant este că vom avea de comparat pe lângă ilustrate din aceea vreme acuarelele domnului arhitect Gheorghe Leahu. Acuarele care au surprins oraşul aşa cum era, multe dintre ele arată un oraş pe care nu-l mai regăsim în zilele noastre.
Ilustratele fac parte din colecţia Cezar Petre Buiumaci

Organizatorul expoziţiei: Asociaţia Bucureştiul meu drag
Parteneri:
– Muzeul municipiului Bucureşti, www.muzeulbucurestiului.ro – gazdă
– Cezar Petre Buiumaci orasulluibucur.blogspot.ro/ – fotografii vechi
– Doc Comm – designul banerului

Număr de vizualizări :943


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro