Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară, ediția a XIII-a

sept. 11th, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 16 – 27 septembrie 2015, în Parcul Cișmigiu ( intrarea din Bulevardul Regina Elisabeta, în vecinătatea Colegiului Național Gheorghe Lazăr), se va desfășura ediția cu numărul 13 a Târgului GAUDEAMUS Carte Școlară. Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.30 şi 19.30, iar accesul este liber.

Numărătoarea inversă se apropie de final: au mai rămas doar două zile până la deschiderea noului an școlar, moment de vârf în calendarul anual al fiecăruia dintre cei implicați, fie ei elevi, cadre didactice sau părinți. Ca în fiecare an, de ceva vreme, Radio România este alături de ei, printr-un eveniment care le este dedicat în totalitate: Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară!

Așadar, vă invităm să combinați utilul cu plăcutul (prognoza meteo pentru acest interval fiind mult mai optimistă decât pentru week-end), să cumpărați de aici manualele și auxiliarele de care mai aveți nevoie și apoi să vă relaxați pe aleile celui mai cunoscut parc bucureștean.

***

Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară, cel mai longeviv eveniment cu acest profil de pe piaţa de carte românească, este organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România. Derulat anual în preajma începutului de an şcolar, într-un interval în care cererea de servicii şi produse educaţionale este foarte ridicată, Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară are ca principal obiectiv crearea, pentru toţi cei implicați în procesul educațional, a unui cadru adecvat pentru analiza şi achiziţia manualelor şi a auxiliarelor şcolare.

Iată câteva dintre motivele pentru care GAUDEAMUS Carte Şcolară se poate dovedi cea mai potrivită alegere în campania de pregătire a noului an şcolar:

– Oferta aproape completă de manuale şi auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, disponibilă într-un singur spațiu;

– Pachete speciale, oferte promoţionale şi discounturi semnificative acordate direct de către edituri;

– Materiale didactice pentru toate nivelurile şi disciplinele, utile deopotrivă studiului individual şi activităţii în clasă;

– Numeroase titluri din bibliografia şcolară, din literatura română şi universală;

–  Cele mai recente apariţii editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul şi celor mai puţin pasionaţi de lectură.

Parteneri și sponsori:

BRD Groupe Société Générale – partener principal

Vodafone România

Proiect susținut de Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, Media Trust, ALPAB – Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, Spectacular.

Număr de vizualizări :1154


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro