Lectură și dialog cu poeta Svetlana Cârstean

sept. 28th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 19.00, în Galeria The Art of Living (Str. Georges Clemenceau nr. 2), sunteți invitați la o seară de lectură și dialog cu poeta Svetlana Cârstean. Intrarea este liberă. Volumul ”Gravitație” va fi disponibil pentru autografe.

Săptămâna trecută s-a deschis în apropierea Ateneului Român o nouă Galerie de artă și spațiu de evenimente culturale – The Art of Living – pe strada Georges Clemenceau nr 2. Galeria a fost inaugurată cu expoziția ”Cadence & Colour” a artistei Florentina Voichi, curator Ana Negoiță.

Pornind de la tema expoziției, Miruna Vlada vă propune să descoperiți noua locație dar și universul literar al scriitoarei Svetlana Cârstean într-o seară de lectură și dialog despre Cadence & Colour & Gravity.

În ultimele luni poeta Svetlana Cârstean a făcut Bucureștiul mai viu, curatoriind numeroase lecturi de poezie, discuții,” intersecțiile de miercuri” de la Hanul Gabroveni și finalizând de curând chiar un experiment cu 40 de poeți și 840 de versuri. A fost o gazdă energică și plăcută, adunând energiile creative ale scenei urbane pentru a promova proiectul ”București capitală culturală europeană 2021”. Și tot în acest an ea a lansat și volumul de poezie ”Gravitație” (Editura Trei) după 7 ani de la debutul ei în fortță cu ”Floare de menghină” (Editura Cartea Românească).

Număr de vizualizări :1104


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro