Intrare gratuită la toate evenimentele FILIT 2015

sept. 29th, 2015 | By | Category: Postcard

Participarea la evenimentele incluse în programul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași, desfășurat în perioada 2-4 octombrie 2015, este gratuită. Iubitorii de literatură pot lua parte la zeci de evenimente cultural-literare de cea mai înaltă calitate, cu invitați din toată țară și din străinătate.

La FILIT 2015 nu sunt necesare rezervări, cu excepția Serii FILIT din data de 3 octombrie, de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, cu invitații Evgheni Vodolazkin și Horia-Roman Patapievici.

Pentru Seara FILIT din data de 3 octombrie 2015, doritorii pot obține invitații direct de la sediul Muzeului Literaturii Române Iași (str. Vasile Pogor, nr. 4) sau scriind un e-mail la adresa muzeul.literaturii@gmail.com, în care se specifică numărul de locuri rezervate (care nu poate fi mai mare de 4 locuri/persoană). În urma verificărilor rezervării de către echipă, se va primi un e-mail de confirmare. Pentru a putea fi folosite, invitațiile rezervate online vor trebui ridicate în format fizic de la secretariatul Muzeului „Vasile Pogor”, începând cu data de 30 septembrie 2015.

De asemenea, un număr limitat de locuri last minute va fi disponibil la Teatrul Național Iași, cu jumătate de oră înaintea evenimentului.

Programul complet al evenimentelor din cadrul FILIT 2015 poate fi consultat aici: www.filit-iasi.ro/program-2015/

Număr de vizualizări :794


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro