Editura Adenium face cinste!

sept. 28th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Intră pe site-ul Adenium în perioada 1-14 octombrie 2015, comandă-ți cărțile preferate și ai parte de o surpriză- o apariție editorială Adenium care sigur îți va face plăcere.

Promoția este valabilă doar în perioada menționată pentru comenzile de minim 50 de lei plasate pe site-ul Adenium: www.adenium.ro

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să îți creezi un cont și apoi să pui în coșul virtual cărțile care te interesează. Alege modalitatea de livrare (prin curier sau prin Poșta Română) și finalizează comanda.

Profită de oferta Adenium și lasă-te surprins: avem cele mai bune cărți și suntem responsabili de cele mai frumoase surprize!

Număr de vizualizări :717


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro