Daniel Sur și Sorin Lucaci, la a XI-a ediție a Clubului de lectură Open Art

sept. 28th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 30 septembrie 2015, de la ora 19.00, la Librăria Open Art din București (str. Pitar Moș nr. 12, intrarea din str. Arthur Verona), va avea loc a XI-a ediție a Clubului de lectură Open Art. Invitați: Daniel Sur și Sorin Lucaci. Moderator: Cosmin Perța. Clubul de lectură se va ține în fiecare miercuri, iar invitații vor fi aleși din rândul poeților, prozatorilor și muzicienilor. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Daniel Sur (n. 29 noiembrie 1974, în Tileagd, jud. Bihor) este expert la Institutul Cultural Român. Licenţiat în filosofie la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca (1997), absolvent de Master în Hermeneutică (1999) la aceeaşi universitate. A debutat editorial în 2006, cu volumul de poezii „Texte de sedus femei prea romanţioase” (Editura Eikon). A mai publicat volumul de poezii ”Polipi”, Editura Tracus Arte, 2012 şi romanul ”Poliţistul lui Dumnezeu” , Editura Ideea Europeană, 2012. Câştigător al concursului de proiecte cinematografice C.N.C. cu un scenariu de scurt şi unul de lung metraj. Scenariul de scurt metraj s-a materializat în filmul ”Trenul”, care va fi lansat în cinematografe în acest an.

Sorin Lucaci – poet, promoter cultural, realizator tv. Născut în 1970 la București, absolvent al Facultății de Psihologie-Sociologie. Debut literar în 1988, în revista SLAST, cu un grupaj de versuri. Publică apoi poeme în revistele literare: Nord Literar, Apostrof, Tribuna, Steaua, Familia, Orizont, Arca, Luceafărul, România Literară, Conexiuni, Viața Românească, Cenaclul de la Păltiniș, Euphorion, Convorbiri literare, Hyperion, Discobolul, Litere,  Vatra, Caiete Silvane. Publică volumele ”Revolta îngerilor”, la Editura Vinea, în 2009, ”În burta grasă a peștelui de duminică”, la Editura Herg Benet, în 2012, ”Ghilotina cu miros de scorțișoară” și ”Victime colaterale”, la Editura Integral, în 2014 și respectiv 2015.

Număr de vizualizări :1342


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro