Ada Carol lansează „Declaraţie de Dependenţă” la Open Art

sept. 22nd, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 24 septembrie 2025, de la ora 17.30, la librăria Open Art din Bucureşti (Strada Pictor Arthur Verona nr. 12, la intersecţie cu Pitar Moş), va avea loc lansarea cărţii de poezie “Declaraţie de Dependenţǎ”.

Cartea reprezintǎ debutul editorial pe cont propriu al poetei, care a mai publicat anterior un volum intitulat “Duet” (Ars Docendi, 2006), alǎturi de o bunǎ prietenǎ, Otilia Ţena. Prezentul volum, apǎrut la aceaşi editurǎ în 2015, reprezintǎ o colecţie emoţionantǎ de gânduri şi sentimente pe tema dragostei. Invitatǎ la eveniment este doamna Monica Pillat, scriitor şi critic literar, autoare a prefeţei volumului. Moderatorul evenimentului va fi poetul şi animatorul cultural Ştefan Ciobanu, cǎruia îi aparţine şi designul coperţii volumului. Adresa librǎriei este:.

Număr de vizualizări :891


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro