”Is it wrong that I enjoy cutting people in Photoshop?”, la Galeria Suprainfinit

sept. 14th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 16 septembrie 2015, de la ora 19.00, va avea loc vernisajul expoziției ”Is it wrong that I enjoy cutting people in Photoshop?”, eveniment ce deschide activitatea Galeriei Suprainfinit, care are sediul în Strada Popa Nan, nr. 82, etajul 2 (in fosta fabrica de matase Sinatex). Această expoziție de grup include lucrările artiștilor Alina Anca, Vlad Anghel, Anastasia Manole, Tristan, Anca Știrbacu, Alexandra Terzi și Tăietzel Ticălos și poate fi vizitată în perioada 16 septembrie – 25 octombrie 2015.Expoziția “Is it wrong that I enjoy cutting people in Photoshop?” prezintă o serie de naraţiuni digitale şi scenarii distopice ieşite din imaginarul online. Oscilarea între reprezentarea fizică şi cea de pe Internet este impregnată de un sens de decadenţă şi de inevitabila asumare a noii realităţi rezultate. Prin modul de raportare la mediul și limbajul prezent, grupul de artiști propune o nouă privire asupra dezvoltării tehnologice ce însoțește avântul generațional și se îndepărtează de curentul postcomunist din arta ultimilor ani.

Suprainfinit își propune să dezvolte un program, focusat pe artiști tineri, emergenți, atât români cât și străini, dar va cuprinde și expoziții ale unor nume importante din arta românească a ultimilor 50 de ani.

Număr de vizualizări :1017


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro