Recital de pian, Cristina Gârbea, la Institutul Cultural Român

aug. 26th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 28 august 2015, de la ora 19.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38) va avea loc un recital de pian susținut de Cristina Teodora Gârbea.

Programul cuprinde lucrările: Preludiu și fugă în Si major de J.S. Bach, Sonata op. 22, nr. 11 în Si bemol major de Ludwig van Beethoven, Studiu de concert nr. 2 „La Leggierezza“ de Franz Liszt, Variațiuni serioase op. 54 de F. Mendelssohn Bartholdy și Toccata din suita „Pour le piano“, în Do diez major, de Claude Debussy.

Cristina Teodora Gârbea (n. 1996) a absolvit Colegiul Național de Muzică „George Enescu“ din București, clasa prof. Constantin Nițu. A fost distinsă cu numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, printre care Premiul I la concursul național „Tinere talente“, Premiul II la Concursul național „Gradus ad Parnassum“, Premiul I la Concursul național „Iulia Hașdeu“, Premiul I la Concursul național „Victor Giuleanu“, Premiul II la Concursul național „Miniatura romantică“, Premiul I la Concursul internațional „Pro Piano – Romania“, Premiul I si Marele Premiu la Concursul national „Irina Satchi“.

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile.

www.icr.ro/bucuresti/evenimente/recital-de-pian-la-institutul-cultural-roman-bach-beethoven-liszt-mendelssohn-si-debussy-in-interpretarea-cristinei-garbea.html

Număr de vizualizări :735


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro