Lansarea Campaniei „Oamenii Timpului”, la Suceava

aug. 13th, 2015 | By | Category: Postcard

Joi, 13 august 2015, conferința de lansare a Campaniei „Oamenii Timpului” în Județul Suceava s-a bucurat de un real succes în rândul mass-mediei locale. Evenimentul a avut loc în Municipiul Suceava, la Restaurantul Padrino. În deschidere, organizatorii au făcut un apel către autoritățile locale pentru a sprijini Campania „Oamenii Timpului”, cel mai important proiect de identificare și premiere a valorilor din regiune.

„Sperăm că și autoritățile publice din Județul Suceava se vor alătura acestui exercițiu de recunoaștere a excelenței, așa cum se întâmplă în celelalte comunități din Regiunea de Nord-Est. Ca atare, pentru că decidenții din Consiliul Județean Suceava nu au arătat deschidere pentru proiectul nostru și fiind convinși că sucevenii au personalități de excepție care pot fi competitori redutabili în cadrul campaniei, ne vom adresa și Primăriei Suceava, sperând că se va ralia demersului nostru. În orice caz, vom face toate demersurile, luând în calcul posibilitatea de a obține fonduri de susținere a sucevenilor din zona privată, pentru ca și comunitatea de aici să poată face o cuvenită reverență, în cadrul Galei locale, față de oamenii săi valoroși”, a afirmat prof. univ. dr. Daniel Șandru.

Doamna Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL și totodată Directorul ADENIUM, Producătorul Campaniei, a accentuat calitatea și performanțele pe care trebuie să le dețină cei care vor fi nominalizați și premiați în cadrul Campaniei OAMENII TIMPULUI.

„Un Om al Timpului este omul de succes, care se evidențiază printr-un proiect care-l califică în această campanie, dar tot Om al Timpului este și cel care se bucură și împărtășește acest succes, în întreaga comunitate. Om al Timpului este cel care se constituie în model pentru semenii săi, dar în același timp este caracterizat de modestie și de bun simț. Oamenii Timpului nu au granițe politice, religioase sau altă natură. Oamenii Timpului unesc, nu dezbină! Să descoperim împreună Oamenii Timpului nostru”, a declarat  Adriana Nazarciuc.

Număr de vizualizări :994


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro