Lansarea Campaniei “Oamenii Timpului” în Județul Botoșani

aug. 10th, 2015 | By | Category: Postcard

Luni, 10 august 2015, prof. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei TIMPUL, și dl. Ovidiu Iulian Portariuc, Primarul Municipiului Botoșani, au lansat Campania “Oamenii Timpului” în Județul Botoșani. Evenimentul s-a desfășurat în Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Botoșani.

„Campania este inițiată de Revista TIMPUL, revistă la care a lucrat și pe care a condus-o timp de câțiva ani poetul Mihai Eminescu. Consider că este foarte important ca proiectul să fie sprijinit de comunitatea locală. O astfel de inițiativă înseamnă promovarea orașului Botoșani la nivel național”, a declarat primarul Municipiului Botoșani.

Organizatorii Campaniei OAMENII TIMPULUI au menționat că Gala locală de la Botoșani va avea loc în cursul lunii noiembrie, la eveniment urmând a fi prezentați nominalizații județului omonim în mod oficial comunității locale.

„Mulțumim Primăriei Municipiului Botoșani și domnului primar Portariuc pentru deschiderea și susținerea de care au dat dovadă. Îi invităm și pe aleșii locali de aici să plantăm împreună semințele recunoașterii valorii tradiționale botoșănene. Botoșanii vor rămâne un reper important al acestei Campanii. Să nu uităm că anul trecut, împreună cu pianista Raluca Știrbăț, am demarat campania de salvare a casei lui George Enescu de la Mihăileni și am reușit să demarăm lucrările de reabilitare a acesteia”, a afirmat prof. univ. dr. Daniel Șandru.

Detalii :

www.oameniitimpului.ro

www.facebook.com/OameniiTimpului

Număr de vizualizări :940


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro