Apă, aer, pământ (în focul cuhniei)

aug. 27th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia, în galleria Cuhnia, va avea loc vernisajul expoziției ”Apă, aer, pământ (în focul cuhniei”, semnată de Ileana Dana Marinescu. Curatorul expoziției este Mădălina Mirea. Prezintă Aurelia Mocanu. Invitat: Bogdan Ciobanu–percuție, bursier al Fundației Principesa Margareta a României.

”Ileana Dana Marinescu este un artist insolit și plenar, cu un vast orizont vizual și o curiozitate greu de stăpânit. Fantezia sa debordantă reușește să creeze făpturi și detalii surprinzătoare, în această lume în care nu ne mai miră nimic. Apa, aerul, pământul, cu vietățile care le bântuie, sunt cotropite de focul cuhniei, într-o instalație site specific, de mare forță.”
(Mădălina Mirea)

Număr de vizualizări :1017


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro