Află misterul din spatele uneia dintre cele mai inteligente fiinţe umane – Albert Einstein

aug. 11th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Editura Pandora M (Grupul editorial TREI) ne invită să aflăm misterul din spatele uneia dintre cele mai inteligente fiinţe umane – Albert Einstein și ne recomandă două cărţi de excepţie: ”Cazul Eduard Einstein” de Laurent Seksik și ”Cine a fost Albert Einstein?” de Jess M. Brallier.

Albert Einstein a fost un fizician teoretician de etnie evreiască, născut în Germania. Este autorul teoriei relativităţii şi unul dintre cei mai străluciţi oameni de ştiinţă ai omenirii. A primit Premiul Nobel pentru Fizică în 1921. Einstein a publicat peste 300 de lucrări ştiinţifice şi peste 150 în alte domenii. Dar cine este omul din spatele fizicianului? Albert Einstein ne-a dezvăluit secretele universului, dar şi-a ascuns foarte bine secretele personale.

”Cazul Eduard Einstein” de Laurent Seksik ne relevă drama familiei Einstein, în care se împletesc durerea unei mame, slăbiciunea unui mare om şi vocea unui fiu uitat.

”Cazul Eduard Einstein” a fost nominalizat la Premiul Goncourt şi la Marele premiu pentru roman al Academiei Franceze. De asemenea, a fost finalist la Premiul Goncourt al liceenilor şi la Premiul Femina. Le Parisien l-a desemnat cel mai bun roman francez din 2013, iar în 2014 a obţinut Prix littéraire des Hebdos en Région. Este tradus în 20 de limbi.

www.digi24.ro/Emisiuni/Digi24/Da-te+la+o+carte/Arhiva+inregistrari/Da-te+la+o+carte+-+Cazul+Eduard+Einstein+de+Laurent+Seksik

www.evz.ro/secretele-lui-einstein.html

lauracaltea.ro/biblioteca/carti/cazul-eduard-einstein

iubescsacitesc.ro/laurent-seksik-cazul-eduard-einstein/

Ajută-ţi şi copilul să îl cunoască pe Albert Einstein! Recomandă-i o carte pentru el, pe care o poate citi singur sau pe care o puteţi citi împreună, o carte fermecătoare. Primul tiraj s-a epuizat într-o lună.

”Cine a fost Albert Einstein?” de Jess M. Brallier va divulga tânărului cititor sau ascultător personalitatea uneia dintre cele mai inteligente fiinţe umane care au existat vreodată, a unui savant ale cărui descoperiri şi teorii au dus la apariţia televiziunii şi a… bombei atomice.


Număr de vizualizări :1547


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro