Manuela Sanda Băcăoanu lansează volumul ”Între Pământ şi Cer, pe Camino de Santiago. Camino Francez 2012”

iul. 14th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 16 iulie 2015, ora 18.00, la Librăria Book Corner (Bulevardul Eroilor nr. 15, Cluj-Napoca),  Editura Şcoala Ardeleană şi Librăria Book Corner  vă invită la lansarea volumului ”Între Pământ şi Cer, pe Camino de Santiago. Camino Francez 2012”, de Manuela Sanda Băcăoanu. Prezintă: Cristina Beligăr, Victor Cubleşan şi Adrian Popescu.

„Trebuie să vii aici, pe Camino, ca să-ţi dai seama cât de fericit eşti de fapt, cât de minunată e viaţa şi cât de recunoscători trebuie să fim pentru tot ceea ce ni se întâmplă.

Într-adevăr, pentru majoritatea oamenilor nu-i uşor să iasă pur şi simplu din zona de confort şi să privească viaţa din alt unghi. Veşnicul carusel serviciu-acasă-weekend şi mai rar concediu ne-a prins aşa de tare, încât nu mai putem sări din el, se învârteşte cu o viteză ameţitoare şi ne ţine captivi într-o lume iluzorie, incapabili să trăim cu adevărat, nişte morţi vii ce se mişcă la fel ca marionetele purtate de către păpuşari, fără dorinţe adevărate, fără putinţa de a învia măcar un pic, din când în când.” (Manuela Sanda Băcăoanu)

Manuela Sanda Băcăoanu este o moaţă din Munţii Apuseni, pasionată de călătorii şi dorind să aducă în conştiinţa cititorilor frumuseţea vieţii aşa cum este ea, cu bune şi cu rele, momente tragice şi magice, toate trăite cu adevărat în cursul unei călătorii iniţiatice, un pelerinaj la Santiago de Compostela, în Spania. În viaţa de zi cu zi inginer, a simţit întotdeauna că trebuie să facă ceva mai mult, aşa că a devenit terapeut Bowen, pentru a fi mai aproape de oameni şi a-i ajuta să devină „cea mai bună variantă a lor” din această viaţă. Dacă aceste câteva rânduri şi-au atins scopul, atunci următorul gest va fi acela de a deschide cartea…

Număr de vizualizări :1085


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro