”Tratat de management educațional pentru învățământul primar și preșcolar”

iul. 10th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Editura Paralela 45 anunță o nouă aparițe editorială destinată cadrelor didactice, ”Tratat de management educațional pentru învățământul primar și preșcolar”. Volumul a apărut în Colecția Pedagogia secolului XXI. Autori: Ramona Răduţ-Taciu, Musata-Dacia Bocos, Olga Chiş.

Coordonatorii și autorii ”Tratatului de management educațional pentru învățământul primar și preșcolar” propun prin intermediul acestei lucrări o resemnificare și o valorizare pedagogică modernă a conceptului de management educațional, precum și abordări personalizate pentru învățământul primar și preșcolar.

Tratatul cuprinde conținuturi explicative, completate prin exemplificări, figuri și tabele, precum și îndemnuri la reflexivitate, receptare responsabilă, activă și critică. În acest sens, cititorul va identifica, la nivelul fiecărui capitol, un set de exerciții reflexive și aplicative, cu referire la nivelurile învățământului primar și preșcolar și cu posibile extinderi pentru următoarele niveluri din sistemul de învățământ românesc.

Adresabilitatea tratatului este multiplă: profesori pentru învățământul primar și preșcolar, manageri din domeniul educației, profesori de diferite specialități, de la toate nivelurile învățământului, interesați de formarea lor inițială și continuă, studenți ai specializărilor de nivel masteral, studenți ai specializărilor de nivel licență, elevi ai liceelor pedagogice.

www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1859

Număr de vizualizări :1163


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro