”55 – fifty-five”, de și cu Peter Sragher, la Green Hours

iul. 4th, 2015 | By | Category: Eveniment

Marți, 7 iulie 2015, ora 19.35, la Green Hours Jazz Cafe (Calea Victoriei 120), va avea loc un show poetic aparte, ”55 – fifty-five”, de și cu Peter Sragher.

Va curge în valuri de șampanie, traminer și merlot poezie sound, poezie slam, poezie clasică, poezie în valurile dunării albastre, verzi de atâta greenhoursbluehours.

Felix Nicolau este special guest-ul acestei serie de performance poetic. Acesta a promis că va veni din îndepărtata kamceatkă siberiană, până pe malurile dâmbovițeano-colentinaene, cu poezia lui cu tot.

Tânărul flautist Ștefan Nicolae va însoți, din când în când melodia versurilor cu flautul său fermecat, dar va avea și solouri.

Număr de vizualizări :1040


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro