Mix cu Scriitoare

iun. 17th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 19 iunie 2015, de la ora 18.00, la Conceptual Lab din București (str. Dionisie Lupu), va avea loc ”un mix cu scriitoare”: Adina Rosetti, cu volumul de proză scurtă „De zece ori pe buze” și Ioana Bâldea Constantinescu, cu romanul „Dincolo de portocali”. Evenimentul va fi moderat de Erika Ciuică, fondatoarea Clubului Scriitoarelor.

”Pentru că știm că ambele cărți sunt captivante, am decis să aducem editurile la întâlnire: Curtea Veche și Humanitas vor avea puncte de vânzare și puteți să plecați acasă cu una sau chiar două cărți care vă vor schimba lumea interioară”, spun organizatorii evenimentului.

Ioana Bâldea Constantinescu, născută la București, este atât jurnalist cultural, cât și prozator. Din 2001, de când lucrează în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, a realizat interviuri cu unii dintre cei mai prestigioși autori străini, precum Sarah Dunant, Alain de Botton sau David Lodge. Romanul ei de debut, “Dincolo de portocali” a fost publicat în 2015 la editura Humanitas.

Adina Rosetti, născută în 1979, la Brăila. A absolvit în 2001 o facultate economică la Universitatea Româno-Americană, apoi un curs postuniversitar de jurnalism la Universitatea Bucureşti. Din 2004 a început să scrie reportaje şi articole la Dilema Veche şi, apoi, la Dilemateca. A lucrat ca jurnalist si a colaborat cu diverse publicații: Time Out București, ELLE Romania, Unica, Esquire, Omnivor, Formula As, CR Fashion Book #2. A primit premiul „Tânărul Jurnalist al Anului 2007“ (secţiunea Cultură), acordat de Freedom House.

Numărul de locuri este limitat. Rezervări la: contact@mixofideas.ro.

Participarea se face pe baza unei donații de 20 RON.
Un eveniment organizat de Clubul Scriitoarelor și Quartz Media Production alături de prietenii de la Conceptual Lab

Număr de vizualizări :979


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro