Expoziție de sculptură, ”Ausstellung mit Holzschnitzereien”, la Reșița

iun. 8th, 2015 | By | Category: Eveniment

Marți, 9 iunie 2015, orele 17:00, la librăria Semn de Carte din Reșița,  str. Libertății 13, va avea loc vernisajul expoziției de sculptură în lemn cu lucrări realizate de membri ai cercului de sculptură “Jacob Neubauer” al Forumului  Democrat al Germanilor  din România,  filiala Caraș-Severin.

Evenimentul este cuprins în programul “LUNA IUNIE- LUNA EXPOZIȚIILOR” ediția a VIII-a și are ca principal organizator Forumul Democrat al Germanilor din Caraș-Severin în parteneriat cu Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița și Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

www.semndecarte.metarsis.ro

Număr de vizualizări :1011


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro