Designerul vestimentar Florentina Giol, invitată la „Delishow – Fashion and Culinary Mashup”

iun. 23rd, 2015 | By | Category: Postcard

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența designerului vestimentar Florentina Giol la evenimentul, „DELISHOW – Fashion and Culinary Mash-up” – White Night Europa, care are loc joi, 25 iunie 2015. Detalii despre întregul eveniment sunt publicate la adresa whitenight.whats-on.co.il/en/ (în limba engleză) și whitenight.whats-on.co.il/ (în limba ebraică).

Evenimentul „DELISHOW – Fashion and Culinary Mash-up” va aduce împreună creatori de vestimentație și de artă culinară, într-un eveniment dedicat Europei și Israelului, organizat în Rothschild Plaza 1, Tel Aviv, între orele 20:30-24:00. Vor participa creatori din Austria, Belgia, Republica Cehă, Franța, Grecia, Lituania, România, Slovenia și Israel. În cadrul acestuia, Florentina Giol (România) și Tamar Branitzky (Israel) vor colabora pentru realizarea unui proiect de design vestimentar.

Evenimentul este organizat de Primăria Tel Aviv – Yafo în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene, ambasade și institute culturale ale statelor europene în Israel.

Florentina Giol a absolvit Universitatea de Artă din București în anul 2000. Locuiește la Brăila și lucrează în propriul atelier de creație vestimentară. Împreună cu alți tineri creatori din România, organizează și participă la evenimente și târguri internaționale de design vestimentar în cadrul grupării „Band of Creators”. Detalii suplimentare: www.florentinagiol.ro/.

Pagina evenimentului: www.icr.ro/laila_lavan_2015ro

Număr de vizualizări :1001


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro