„Stăpânul tăceriiˮ, de Horia Gârbea, în premieră la Clubul Dramaturgilor

iun. 15th, 2015 | By | Category: Postcard

Miercuri, 17 iunie 2015, de la ora 18.00, Institutul Cultural Român și Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Radio România Cultural, prezintă al nouălea spectacol al stagiunii 2014-2015, la Clubul Dramaturgilor.  Este vorba despre spectacolul lectură cu piesa „Stăpânul tăceriiˮ de Horia Gârbea. Își dau concursul studenții-actori ai anului III din cadrul Universităţii Hyperion, Facultatea de arte „Geo Saizescu”, în regia cadrelor didactice Mihaela Triboi și Silvia Ciobanu. Evenimentul va avea loc la sediul Institutului Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38). Spectacolul  va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului.


Piesa lui Horia Gârbea este o comedie despre politică, putere și trădare. Politica este cea care corupe, îi face pe oameni să se creadă zei, cea care degradează relațiile umane până la distrugerea a limbajului însuși. O succesiune de lovituri de stat și revoluții de cabinet se termină cu un entuziasm general… pentru o zi.

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :966


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro