”Promisiunea unei vieți frumoase”, la Teatrul Nottara

iun. 16th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 17 iunie 2015, de la ora 19.00, în Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, va avea loc spectacolul ”Promisiunea unei vieți frumoase (din cauza lui Cehov)”, pus în scenă de Balint Botos și prezentat de Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea. Textul piesei s-a construit în timpul repetițiilor din dorința realizatorilor de a apropia personalitățile actorilor de cele ale personajelor. În același timp, creatorii spectacolului își doresc ca textul să nu mai fie montat nicăieri în țară sau în străinătate, el fiind conceput special pentru Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea și în strânsă legătură cu realitățile înconjurătoare.

Regizorul Balint Botos se află la cea de a doua montare la teatrul vâlcean. A absolvit actoria la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureș și a urmat cursurile secției de regie ale Facultății de Teatru și Televiziune, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. În acest moment el este masterand, specializarea regie, în cadrul aceleiași facultăți și, alături de Raluca Sas-Marinescu, a acceptat provocarea de a crea un spectacol care să iasă din tiparele cu care publicul este obișnuit.

De asemenea, coregraful Attila Bordas este și el la a cea de a doua colaborare cu Teatrul Anton Pann.

În acest spectacol îi veți putea revedea pe actorii: Ana Șușca (Irina), Reka Szasz (Olga), Mădălina Ciotea (Maşa, Nataşa), Florin Călbăjos (Andrei), Radu Constantinov (Generalul, Cebutâkin) și Olimpiu Blaj (Verşinin (Alexandru)).

Biletele pot fi cumpărate de la Casa de bilete a Teatrului Nottara deschisă zilnic între orele: 10.00 – 20.00.

Număr de vizualizări :936


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro