”Ghidul complet pentru înțărcatul copilului- rapid și ușor”, de Annabel Karmel

iun. 9th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Editura Paralela 45 anunță apariția volumului ”Ghidul complet pentru înțărcatul copilului- rapid și ușor”, de Annabel Karmel, experta britanică numărul unu în nutriție infantilă. Volumul a apărut în Colecția Cărți Practice Ilustrate.

Înțărcarea bebelușului este o piatră de încercare pentru orice părinte, dar Annabel Karmel, experta britanică numărul unu în nutriție infantilă, vă vine în ajutor!

Prin această carte, Annabel va ușurează procesul de diversificare a alimentației bebelușului și vă ghidează pas cu pas în perioada de tranziție de la lapte la alimentele solide. Vă oferă retețe culinare delicioase, planificări săptămânale ale meselor copilului, sugestii referitoare la introducerea alimentelor noi și sfaturi testate în ani de experiență, pentru a-i forma copilului obiceiuri alimentare sănătoase.

Cu peste 100 de rețete simple și rapide, pline de vitamine și substanțe hrănitoare, Ghidul complet pentru înțărcatul copilului te ajută, rapid și ușor, să ai un copil sănătos și fericit!

www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1855

Annabel Karmel este mamă a trei copii și autoarea a numeroase bestselleruri despre alimentația copiilor, printre care și MAREA CARTE DE BUCATE PENTRU BEBELUȘI ȘI COPII MÂNCĂCIOȘI și TOP 100 DE PIUREURI PENTRU BEBELUȘI, apărute în românește la Editura Paralela 45.

www.annabelkarmel.com

Număr de vizualizări :985


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro