Școala de vară- Cursuri de dezvoltare personală prin teatru

iun. 30th, 2015 | By | Category: Postcard

Până joi, 9 iulie 2014, Teatrul de Artă București continuă înscrierile pentru Școala de vară- Cursuri de teatru pentru adulți. Se va forma o  nouă echipă! Mai sunt 6 locuri disponibile. Un mod plăcut şi constructiv de a-ţi petrece timpul liber în această vară. Teatrul de Artă București promite prieteni de încredere, abilităţi dezvoltate şi timp de calitate.

În perioada 4-8 iulie 2015 începe Școala de Vară, iar pentru asta Teatrul de Artă Junior a pregătit un program de educare și dezvoltare personală prin actorie, adaptat  copiilor  cu  vârste  între 4 – 8 şi 9 – 14 ani! Profesori specializați în lucrul cu copiii, cu experiență și notorietate. Cei mici vor învăța să aibă încredere în sine, să își folosească fantezia și creativitatea într-un mod constructiv, să fie toleranți și să se adapteze rapid noilor medii. Înscrieri până la 4 iulie 2015 pentru grupa 9-14 ani. Locuri limitate!

Informații și înscrieri: 0727.094.612 | office@teatruldearta.ro

Număr de vizualizări :737


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro