Topul ADENIUM: cele mai bine vândute titluri la cea de-a X-a ediție a Salonului Internaţional de Carte Bookfest

mai 28th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

ADENIUM a participat la Salonul Internațional de Carte Bookfest, care s-a desfășurat în perioada 20-24 mai 2015, cu o ofertă editorială bogată și diversificată, precum și cu evenimente de excepție. În topul vânzărilor înregistrate la Bookfest notăm prezența colecției O inimă de Broscuță, autor Gheorghe Vîrtosu, și a literaturii pentru copii, în general. Este vorba despre colecția BD Junior– care conține reinterpretări în benzi desenate ale unor cărți cunoscute-, precum și despre colecția Căsuța fermecată.

Vânzări importante au fost înregistrate și în cazul volumelor Infernala comedie, autor Emil Brumaru, ilustrații de Felix Aftene, 69 de motive stupide ca să te apuci de citit, un proiect Hyperliteratura, Să mâncăm etic. O analiză a moralității consumului de animale. Je suis Charlie? Regândirea libertăţii în Europa multiculturală, coordonator Sorin Bocancea, este singura carte care tratează implicațiile cazului Charlie Hebdo dintr-o perspectivă complexă și actuală. Volumul a înregistrat vânzări considerabile la Salonul Internațional de Carte Bookfest.

În topul vânzărilor se află și revista de cultură contemporană TIMPUL, un reper nu doar din perspectiva istoriei culturale a României, ci și din aceea a istoriei presei moderne românești și a spațiului public.

Adenium a organizat la Bookfest 10 lansări: 9 titluri noi și numărul lunii mai al revistei TIMPUL.

Lansarea volumul 69 de motive stupide ca să te apuci de citit a fost nominalizată de organizatorii Salonului în Lista ilustrată a primelor zece evenimente de interes la ediția aniversară Bookfest 2015.

Număr de vizualizări :995


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro