Teatrul Excelsior în turneu

mai 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

Câteva dintre spectacolele produse de Teatrul Excelsior au fost invitate în această vară la festivalurile din țară care se adresează publicului tânăr. AgențiadeCarte. ro vă prezintă programul turneului.

”Magia copilăriei”, în regia lui Stelian Milu, va participa în perioada 18-23 mai 2015, la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internațional de Animație Gulliver organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Galaţi – secţia Păpuşi „Gulliver”. Spectacolul este programat sâmbătă, 23 mai, la ora 11.00.

În perioada 31 mai – 2 iunie 2015, spectacolul ”Vrăjitorul din Oz”, regizat de Petre Bokor, este invitat la cea de-a III-a ediție a Festivalului Feți Frumoși, Zâne Bune și Ilene Cosânzene organizat de Teatrul Dramatic “Ion D. Sîrbu” din Petroşani. Copiii cu vârste de la 3 la 11 ani vor avea ocazia să-l întâlnească pe ”Vrajitorul din Oz”, luni, 1 iunie 2015, ora 12.00.

Cea mai recentă producție pentru adolescenți a Teatrului Excelsior, ”The History Boys. Povești cu parfum de liceu”, pusă în scenă de Vlad Cristache, va participa la două festivaluri recunoscute pe plan național. Astfel, luni, 8 iunie, ora 18.00, va avea loc o reprezentație în cadrul celei de a XII-a ediții a Festivalului de Teatru de la Buzău VedeTeatru. O lună mai târziu, sâmbătă, 8 august, spectacolul va fi prezentat în cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr din Alexandria, ediţia a X-a, organizat de Ideo Ideis în perioada 1-9 august 2015.

Mai multe detalii și noutăți despre spectacolele și programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook și pe site-ul  www.teatrul-excelsior.ro

Număr de vizualizări :757


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro