Stand-up Poetry Night, în Conceptual Lab

mai 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

Prima zi a târgului de carte Bookfest trebuie celebrată în cerc restrâns printr-o lectură de poezie altfel. “Stand Up Poetry Night” e un eveniment inedit cu doi poeți care cu siguranță te fac sa te ridici de pe scaun – Dmitri Miticov și Sorin Gherguț provocați la o lectură în tandem și la un dialog neconvențional deMiruna Vlada. Dmitri vine cu volumul lui proaspăt -”Dmitri – genul cinic” apărut de o săptămână la editura Cartea Românească, iar Sorin Gherguț cu poeme din volumul cu care a făcut furori în 2011, ”Orice. Uverturi și reziduuri”, la editura Pandora M. După lectură, vă invităm la un pahar de vin și discuții cu invitații noștri. La eveniment veți putea achiziționa volume cu autografele poeților.

Stand-up Poetry Night

Miercuri, 20 mai 2015, ora 19.30

Cu: Dmitri Miticov & Sorin Gherguț

Întărâtați de: Miruna Vlada

Doar în: Conceptual Lab

Intrarea pe bază de donație – 10 lei.

”Fără a face poezie conceptuală, Dmitri Miticov își asumă în Dmitri: genul cinic riscul de a duce demersul poetic în zone extreme, mizând pe intuiția că în poezie e tot mai necesar dialogul cu un alt fel de sensibilitate. Dmitri: genul cinic interoghează automatisme de limbaj, convenții sociale și, în general, insistă asupra fisurilor diferitelor discursuri suspecte. Vocea propusă ocupă aproape întreaga paleta de nuanțe dintre ironie și cinism.” (Editura Cartea Românească)

”Strălucitoare, imprevizibile, impertinent-elitiste, esențializate și paradoxale, infralogice și exacte, versurile lui Sorin Gherguț sunt simultan un fel de punk ontologic și hip-hop metafizic. Produc la citire crampe mentale și eliberează apoi în tine endorfinele care să-ți dea încrederea că poezia încă este posibilă.”(T.O. Bobe)

”Nu mai e nevoie de alte argumente. Vă așteptăm în Conceptual Lab la primul eveniment de Stand up Poetry organizat din București” (Miruna Vlada).

Număr de vizualizări :847


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro