Laura Lucia Mihalca invită publicul la „Rendez-Vous cu ARTA”

mai 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 15 mai 2015, de la ora 19.00, la Ceainăria Rendez-Vous (Calea Floreasca nr. 102, Bucureşti), Art Out organizează vernisajul expoziției „Rendez-Vous cu ARTA”- expoziţie personală de pictură semnată de Laura Lucia Mihalca. Expoziţia va fi deschisă în perioada 15 – 28 mai 2015. Proiectul expoziţional va prezenta publicului cea mai recentă serie a artistei, suită de lucrări constituită ca o invitaţie către redescoperirea naturii. , acum în luna florar (mai). După vernisaj, publicul este aşteptat la o prezentare de ceaiuri, susţinută de Karla Stanciu, PR ceainăria Rendez-Vous.


Laura Lucia Mihalca este un artist activ, fiind o prezenţă constantă pe simezele din Bucureşti şi din ţară. Absolventă a Facultăţii de Istoria şi Teoria Artei din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, a absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza din Bucureşti, secţia ceramică. S-a format ca artist urmând pregătirea profesorului şi artistului Dorel Zaica şi a profesoarei Zamfira Galan, în cadrul Şcolii de muzică şi arte nr.5, Bucureşti.
Lucrările sale au fost expuse în cadrul celor mai prestigioase instituţii de cultură din Bucureşti şi din ţară, aflându-se actualmente în colecţii particulare importante.
Dintre expoziţii, menţionăm: Expoziţia “Steaua Mării”, Biblioteca Naţională a României, Bucureşti, septembrie 2014; Expoziţia “Peisajul unui vis”, Centrul cultural Jean Louis Calderon, Bucureşti, august 2014; Expoziţia de grafică de carte Sinestezii, Muzeul Mihail Sadoveanu, Iaşi, aprilie 2011; Expoziţia de pictură „Vis?ARE”, Biblioteca Metropolitană Mihail Sadoveanu, Bucureşti, noiembrie 2010; Salonul artelor, Elite Proof Art Gallery, Bucureşti, iunie 2011; “Eminescu”- Centrul Cultural Schiller, Bucureşti, 2008.

Ceainăria Rendez-Vous este o oază de linişte, ceaiuri deosebite şi atmosfera de neuitat, povestea acestui concept având o istorie de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, ceainăria s-a remarcat prin profesionalism, atenţie la detalii şi orientarea către nevoile şi dorinţele clienţilor. Ceainăria Rendez-Vous a devenit un adevărat loc al dezvăluirilor amoroase, al amiciţiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului către frumos. În prezent, echipa se mandresete cu o gamă de peste 200 de ceaiuri şi două ceainării Rendez-Vous, ambele în cele mai bune şi accesibile zone ale Capitalei.

Număr de vizualizări :1189


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro