În fiecare week-end, la Prima TV, Ștefan Mitroi face un anunț important pentru țară: „Te caută o carte”!

mai 8th, 2015 | By | Category: Eveniment

Într-o Românie unde tipăriturile se năruiesc, unde cifrele de afaceri din industria  cărții au ajuns de-a dreptul o rușine europeană, unde oamenii nu mai citesc, nu mai ascultă și nu mai sunt în stare să judece în nuanțe, scriitorul Ștefan Mitroi și, culmea!, o televiziune, Prima TV, vă provoacă săptămânal la cinci minute de reflecție. Doar cinci minute, care ar putea schimba decisiv macazele paradigmei. În fiecare sâmbătă, de la ora 9:55, și duminică, de la ora 10:55, la Prima  TV, emisiunea „Te caută o carte”, ajunsă deja la a treisprezecea ediție, prin analiza duios-profundă a realizatorului, vă provoacă la un pariu. Ștefan Mitroi vă propune o pur și simplă variantă de „How-To”.

Dacă nu vă mai regăsiți în prezentul acesta abulic, o mână de nebuni frumoși, poeți, prozatori și eseiști contemporani  lucrează la vindecarea acestuia și la situarea voastră corectă față de adevăr; rupeți-vă, deci, câteva din propriul infern cotidian, vă invită Ștefan Mitroi, și citiți-i! El le-a citit și vă va spune de ce cărțile scriitorilor voștri vă merită.

Scriitori în timpul vieții lor care se adresează unor cititori în timpul vieții lor, asta este o șansă imensă pe care și unii și alții o acordă normalității!

Autorii care doresc ca volumele lor să fie mediate astfel către public pot lăsa câte un exemplar, însoțit de datele de contact, la sediul Filialei București Proză-Uniunea Scriitorilor din București, unde Ștefan Mitroi este membru în comitetul de conducere al filialei „Proză”.

Ciprian Chirvasiu

Număr de vizualizări :2342


2 Comments to “În fiecare week-end, la Prima TV, Ștefan Mitroi face un anunț important pentru țară: „Te caută o carte”!”

  1. livia spune:

    Admirabil!

  2. NERO spune:

    Pot sa consider ca ultimele 50 de carti ale subsemnatului (una prefatata chiar de Stefan Mitroi) pe care i le-am oferit cu autograf în ultimii zece ani (numai in 2015, patru cărti!) înlocuiesc propunerea semnata de Ciprian Chirvasiu mai sus, la Agentia de carte? Multumesc pentru raspuns!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro