Grupul Noima, reprezentat la ART SAFARI de Schleifmühlgasse 12-14 din Viena

mai 4th, 2015 | By | Category: Eveniment

Anul acesta Grupul Noima va fi reprezentat în perioada 13-17 mai 2015, la Târgul Art Safari (http://artsafari.ro/) din București de Galeria vieneză Schleifmühlgasse 12-14 (12-14.org/) .

Grupul de pictură Noima (www.noima.ro/ ) a fost înființat în anul 2003 după terminarea studiilor universitare de şase foști studenți formați la Facultatea de Arte și Design din Timișoara sub îndrumarea pictorului Constantin Flondor.

Spațiul austriac Schleifmühlgasse 12-14, condus de foreign affairs & curator Denise Parizek și office & junior curator Dora Da Costa, va promova în acest an la târgul Art Safari patru pictori români din acest grup. Astfel pe simezele standului vor putea fi văzute lucrări realizate de Sorin Scurtulescu, Andrei Rosetti, Ciprian Bodea și Cosmin Frunteș.

Număr de vizualizări :803


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro