Expoziția ”Thinking at Vermeer”, la Centrul Cultural German Timișoara

mai 19th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 22 mai 2015, ora 18.00, la Centrul Cultural German Timișoara, va avea loc vernisajul expoziției ”Thinking at Vermeer”, dedicată celebrului pictor care este cunoscut mai ales sub numele de Jan Vermeer van Delft. Expoziția poate fi vizitată între 22 mai și 19 iunie 2015.

Invitați speciali: domnul Marius Popa, consul onorific, și domnul Matthijs van Bonzel, ambasadorul Regatului Țărilor de Jos.

”Cele 1503 fotografii au fost realizate între 12-17 ianuarie 2015 la orele de Educaţie Vizuală şi Educaţie Artistică în colaborare cu elevii claselor de liceu din cadrul Colegiului Naţional ʺConstantin Diaconovici Logaʺ din Timişoara. Prin acest demers cultural, artistic, şi pedagogic se încearcă formarea bunului gust artistic cât şi întelegerea noţiunilor de compoziţie în pictură, fotografie, film şi scenografie.”  – Sorin Scurtulescu, organizatorul proiectului.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Timișoara împreună cu Galeria LogArt și Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara, în parteneriat cu Ambasada și Consulatul Onorific ale Regatului Țărilor de Jos.

galerialogart.blogspot.ro/2015/03/thinking-at-vermeer-work-in-progress.html

www.ccgtm.ro/vernisajul-expozitiei-thinking-at-vermeer/

Număr de vizualizări :1013


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro