Expoziția ” O călătorie prin istoria și viitorul bijuteriei”, la Galeria Galateca

mai 22nd, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 22 mai 2015, ora 18.00, la Galeria Galateca (Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, București), va avea loc deschiderea oficială a evenimentului Project A – Instalație și Expoziție de Bijuterie Contemporană – “O călătorie prin istoria și viitorul bijuteriei”. Expoziția va fi deschisă publicului pe 23 și 24 mai 2015, între  orele 11:00 – 20:00.

Evenimentul este organizat de Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană în colaborare cu Galeria Galateca și este parte din Romanian Design Week 2015.

Galateca este o galerie multidisciplinară de artă și design, un spațiu viu și modern, ce poartă semnatură arhitectului Radu Teacă, situată în inima orașului într-o clădire istorică, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I“.

Număr de vizualizări :838


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro