Dezvoltare personală prin cursuri de actorie

mai 1st, 2015 | By | Category: Postcard

Teen Media Academy lansează o nouă sesiune de înscrieri pentru cursurile de teatru care te învață cum să fii actor! Te așteptăm alături de noi într-o comunitate unde vei avea parte de o experiență de neuitat. Cursul de teatru înseamnă foarte multe. Imaginație și empatie. Colaborare și comunicare. Control al emoțiilor și cultură generală. Dicție, improvizație, expresivitate. Spontaneitate și creativitate. Vei câștiga încredere, atenție, concentrare. Vei descoperi o formă de divertisment de calitate și un mod extrem de plăcut de a-ți face prieteni.

Workshop-urile de la Teen Media Academy te ajută să faci primii pași fie către o carieră în actorie, fie către descoperirea și dezvoltarea sinelul. Timp de trei luni vei învăța despre felul în care se pregătesc actorii pentru a fi în formă maximă pe scenă. În programă se regăsesc ateliere de dicţie, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. La final vei juca într-un spectacol de teatru cu public, unde pot vedea toți cunoscuții felul în care ai evoluat pe parcursul celor trei luni.

Povestea Teen Media – gândeşte-te la acel ceva de care au nevoie toţi cei care trăiesc acum. De oameni. Pentru a te elibera de stres, pentru a ieşi din rutină, pentru a depăşi timiditatea sau frica de vorbit în public, pentru a deveni mai bun în ceea ce faci… ai nevoie de oameni. Alţi oameni care te vor ajuta şi te vor susţine. Şi ai nevoie de teatru. Pentru că teatrul este arta care te ajută să cunoşti cel mai bine omul: pe tine sau pe cei din jur. Aşa apare Teen Media Academy. Locul unde oamenii trăiesc într-o simbioză perfectă cu teatrul.

Detalii despre înscrieri și despre cursul de actorie găsiți pe site-ul teenmedia.ro sau pe blog-ul cursurideactorie.wordpress.com/.


Număr de vizualizări :838


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro