Desfrâu teatral, la ”Noaptea Teatrului Erotic”

mai 18th, 2015 | By | Category: Eveniment

Noaptea Teatrului Erotic propune un desfrâu teatral în cadrul căruia iubitorii de plăceri dionisiace se pot delecta cu două spectacole dominate de sex și, în premieră, un recital de poezie erotică. Marți, 26 mai 2015, începând cu ora 20:00, noaptea devine mai incitantă cu acest eveniment unic organizat de Teatrul In Culise în incinta Copper’s Pub din strada Hristo Botev nr. 25.

Spectacolele din cadrul Nopții Teatrului Erotic vorbesc deschis despre un subiect tabu – sexul. Înconjurati și bombardați în fiecare zi de mesaje și ipostaze mai mult pornografice decat erotice, am dedicat această seara unor povești de viață în care sexul nu mai este privit ca un simplu act lipsit de consistență, ci ca o metodă de salvare. Un eveniment care-ți amintește de frumusețea și voluptatea dragostei fizice, dar și un strigăt pentru cei care au căzut pradă lumii obscure dominate de plăceri fizice. În completarea de interludii muzicale cu trupa TRIP.

Spectacolul Povestiri din Miserupia,  scris, regizat și interpretat de Lorena Lupu, a fost definit de autoare, într-un interviu pentru jurnalul.ro, drept „o replică peste secole la Justine a lui Sade adaptată la meleaguri, apucături şi disperări dâmboviţene.” Bazată pe un reportaj despre traficul de carne vie, scris de Lorena pe când lucra ca jurnalist, piesa îmbină cu succes accentele tragice în crescendo şi momentele de comedie spumoasă pentru a trata un flagel contemporan cu o naturaleţe răvăşitoare.

Scrisori catre Rita: The Show este o comedie erotică ce prezintă viața unui bărbat care-și găsește refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viața lui care sunt întruchipate prin prezența sexy a Ritei, o nimfă contemporană nud, pictată, care te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentației. Un text de Ștefan Caraman. Cu Ștefan Nistor și Andreea Stafie. Regia: Cristian Bajora.

Recitalul de poezie erotică prezintă cu voce șoptită și ochi închiși mai multe poeme nerușinate, care au menirea să trezească în spectatori zvâcniri și trăiri excitante, pofte trupești și gânduri obraznice. Recită actorul Alex Vlad.

Noaptea Teatrului Erotic este o experiență memorabilă care-ți tulbură simțurile.

Intrarea la eveniment este 60 lei și include un shot care să te încălzească. Rezervare obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online /

Parteneri : Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, MusicNights.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Număr de vizualizări :915


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro