Clubul de lectură festCO

mai 29th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 30 mai 2015, în cadrul Festivalului Comediei Românești – festCO 2015, de la ora 18.00 va avea loc Clubul de lectură festCO, la Sala Studio a Teatrului de Comedie. Ca în fiecare an, în cadrul clubului de lectură festCO se vor citi fragmente din textele câștigătoare la Concursul de Comedie Românească, ediția a X-a. Juriul care a desemnat textele câștigătoare a fost format din: Adrian Lustig, Dorina Chiriac și Dragoș Huluba. Spectacolul lectură îi va avea ca invitați pe actorii: Virginia Mirea, Florin Dobrovici, Delia Nartea, Smaranda Caragea, Dan Rădulescu, Anghel Damian, Dragos Huluba, Alex Bogdan. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Textul câștigător la Concursul de Comedie Românească și lecturat anul trecut, în cadrul clubului de lectură festCO 2014 – „La vita e bella” de Radu F. Alexandru a fost montat de Vlad Cristache, la Teatrul de Comedie în stagiunea curentă.

Cei trei câștigători ai Concursului de Comedie Românească vor fi anunţaţi presei şi publicului prezent în sală, duminică 31 mai 2015, în cadrul Galei Comediei Românești.

Număr de vizualizări :1425


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro